Zoek uw droomhuis in Hongarije

Een huis kopen van 200 m²

Wijnregio Eger - Tokaj- 1000 m² oppervlakte- 4 slaapkamers
Het lijkt een enorme oppervlakte en toch valt het wel mee. Dit huis in de Mocsolyasi utca in het dorp Sály heeft beneden en boven een ingang. U kunt het huis dus relatief eenvoudig opsplitsen.

Bijvoorbeeld als u er een kleine B&B van wilt maken, of een deel wilt verhuren als vakantieverblijf, of de kinderen hun eigen plek wilt geven.
Lees meer?

Het Lenti huis in Hongarije kopen

Wijnregio Eger - Tokaj- 2200 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Het Lenti huis in Hongarije kopen voert u naar de hoofdstraat van het dorpje Sály. Dit huis staat op een goed afgesloten terrein van ongeveer 2100 m². Het huis zelf is rond de 100 m² groot.

Verder zijn er enkele schuren, een garage en een werkplaats. Er is een kleine wijnkelder. Er is een opslag voor gewassen, twee kleinere opslagruimtes en twee kleine rookruimtes voor het roken van vis of worst.
Lees meer?

Het Magdi Huis in Sály staat te koop

Wijnregio Eger - Tokaj- 1450 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Het Magdi Huis staat in het dorp Sály op een rustige plek. Een ideale plek voor rustig vakantie vieren of relaxed te rentenieren.

Het Magdi Huis is voorzien van elektriciteit, water en gas. Het moet gemoderniseerd worden en dan maakt u een heerlijke plek voor uzelf.
Lees meer?

Horváth Ház in Sály kopen

Wijnregio Eger - Tokaj- 830 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Horváth Ház in Sály is een goed onderhouden huis. Het is eigendom van de nu gepensioneerde lerares van de dorpsschool. Het huis is zo'n 130 m² groot en u hoeft er niks aan te verbouwen of renoveren.

Dit huis in Hongarije kopen brengt u naar een rustig dorpje. Er wonen meerdere Nederlandse en Duitse echtparen en gezinnen. Het huis staat op een terrein van 830 m². Horváth Ház staat pal tegenover het gemeentehuis.
Lees meer?

Kóvács Ház in Sály kopen

Wijnregio Eger - Tokaj- 500 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Kóvács Ház in Sály is een goed onderhouden huis. Het huis is zo'n 120 m² groot en u hoeft er niks aan te verbouwen of renoveren.

Dit huis in Hongarije kopen brengt u naar een rustig dorpje. Er wonen meerdere Nederlandse en Duitse echtparen en gezinnen. Het huis staat op een terrein van 500 m². Er is camerabewaking.
Lees meer?

Landhuis te koop in Hongarije

Wijnregio Eger - Tokaj- oppervlakte- 3+ slaapkamers
Dit landhuis in Hongarije was van een welgestelde familie. Het huis is een zogenaamde Kuria. Dat was de eerste opmaat voor mensen die meer geld omhanden hadden dan gemiddeld.

Het landhuis is opgedeeld in tweeën, waarbij het ene deel twee keer zo groot is als het andere deel. Het huis is aan de straatkant omheind met een twee meter hoge muur, dus privacy gegarandeerd. Wij denken dat de liefhebber van een nostalgische sfeer iets prachtigs van dit landhuis kan maken.
Lees meer?

Manege kopen in Hongarije: Balogh Liget Ruiterclub

Wijnregio Eger - Tokaj- 3 hectare oppervlakte- 2 slaapkamers
De Balogh Liget manege kopen in Hongarije brengt u in bezit van een ruiterclub. De club voorziet al 15 jaar toeristen en professionele ruiters van alles wat ze nodig hebben op ruitergebied.

De manege staat net buiten de stad Miskolc, aan de voet van het Bükk Nationale Park, op de Király heuvel bij Szirmabesenyő.
Lees meer?

Restaurant kopen in Hongarije: restaurant Horváth in Ságvár

Balatonmeer- 2400 m² oppervlakte- 5 slaapkamers
Restaurant Horváth, met woonruimte erboven in Ságvár in is 1999 gebouwd. Het staat 10 kilometer van de bruisende badplaats Siófok. Zeker in de zomer komen hier veel toeristen, ook uit Nederland en België. Een prima plek voor een restaurant.

Het restaurant komt te koop in verband met de leeftijd van de eigenaren. Tot het verkocht is, blijven ze doorwerken. Dat betekent dat u op een rijdende trein kunt springen om u horecadroom in Hongarije waar te maken.
Lees meer?

Maak uw dromen waar met een droomhuis in Hongarije

Een huis kopen in Hongarije kan via Hungariahuizen. Onze service “Huis kopen Hongarije” biedt u de kans om uw toekomstige favoriete plekje te ervaren voordat u een huis koopt. De overdracht van een huis vindt uiteraard pas plaats na het verhuurseizoen. Ontdek Hongarije als geweldig vakantieland en woonland. Meer dan 30.000 Nederlanders en Belgen gingen u voor.

Waarom een huis kopen in Hongarije?

 • Pensioen belastingvrij.
 • Veel lagere bijtelling.
 • Veel lagere BPM.
 • Zorgverzekering vanaf 25 euro per maand.
 • Bezoek wellness-centra en thermaalbaden vanaf € 10,00 p/p.
 • Goed (€ 10,00 p/p) uit eten in prima restaurantjes.
 • Droog en warm weer.
 • Een huis kopen in Hongarije = alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos leven.
 • Een aantal van onderstaande huizen kunt u eerst uitproberen door ze te huren.
 • In verschillende regio’s kunnen we u in contact brengen met betrouwbare advocaten om de koop te regelen.
 • En gewoon puur en relaxed genieten van het leven, want het leven in Hongarije gaat gemoedelijk z´n gangetje.

De feiten op een rij over een huis kopen in Hongarije

Eigenaren hebben verschillende redenen om een huis te verkopen. Wij bieden ze de kans om daarvoor promotie te maken. En wij kunnen u in contact brengen met betrouwbare eigenaren en beëdigd taxateurs en makelaars, zoals Gege Makelaardij (bekend van Droomhuis gezocht). Want een huis kopen doe je niet zomaar.

Een huis kopen in Hongarije komt tot stand tussen u en de eigenaar. Hungariahuizen is daar geen partij in. Via onderstaande links vindt u meer informatie over regelgeving, koopprocedures, instanties en belastingen. We zetten de feiten over een huis kopen in Hongarije graag voor u op een rij. U kunt er geen rechten aan ontlenen en we raden u aan u goed te laten adviseren.