Zoek uw droomhuis in Hongarije

Een huis kopen van 200 m²

Wijnregio Eger - Tokaj- 1000 m² oppervlakte- 4 slaapkamers
Het lijkt een enorme oppervlakte en toch valt het wel mee. Dit huis in de Mocsolyasi utca in het dorp Sály heeft beneden en boven een ingang. U kunt het huis dus relatief eenvoudig opsplitsen.

Bijvoorbeeld als u er een kleine B&B van wilt maken, of een deel wilt verhuren als vakantieverblijf, of de kinderen hun eigen plek wilt geven.
Lees meer?

Fenyvesalja utca Huis in Latorpuszta VERKOCHT!

Wijnregio Eger - Tokaj- 1439 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Het Fenyvesalja utca Huis in Latorpuszta kopen brengt u naar een fantastische locatie echt aan de rand van het Bükk nationale park. Het is het op één na laatste huis voor het park begint.

Dat maakt dit huis perfect voor mensen die van natuur, rust, vogels, vlinders en insecten houden. Er is geen doorgaand verkeer.
Lees meer?

Hanni’s Huis in Bálványos – VERKOCHT

Balatonmeer- 2300 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Hanni's Huis staat op een heuvel aan de rand van het dorpje Balványos. De straat kent geen doorgaand verkeer en het dorp is goed bereikbaar over de snelweg M7.

De dichtstbijzijnde stad is Siófok. Balványos is slechts 8 km van het Balatonmeer. Het is een populair dorp bij Nederlanders en Duitsers.
Lees meer?

Het Andi Ház in Sály kopen – VERKOCHT

Wijnregio Eger - Tokaj- 540 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Het Andi Ház in Sály is een sfeervol boerenhuisje met een bloemrijke tuin. De veranda nodigt uit tot een kopje koffie in de morgenzon onder het geluid van kwinkelerende vogeltjes.

Dit koophuis in Hongarije heeft een langgerekte tuin tot ver achter het huis. Er zijn geen achterburen. Andi’s Ház in Sály staat op een rustige plek, een eindje van de hoofdstraat af.
Lees meer?

Het Lenti huis in Hongarije kopen

Wijnregio Eger - Tokaj- 2200 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Het Lenti huis in Hongarije kopen voert u naar de hoofdstraat van het dorpje Sály. Dit huis staat op een goed afgesloten terrein van ongeveer 2100 m². Het huis zelf is rond de 100 m² groot.

Verder zijn er enkele schuren, een garage en een werkplaats. Er is een kleine wijnkelder. Er is een opslag voor gewassen, twee kleinere opslagruimtes en twee kleine rookruimtes voor het roken van vis of worst.
Lees meer?

Het Magdi Huis in Sály staat te koop

Wijnregio Eger - Tokaj- 1450 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Het Magdi Huis staat in het dorp Sály op een rustige plek. Een ideale plek voor rustig vakantie vieren of relaxed te rentenieren.

Het Magdi Huis is voorzien van elektriciteit, water en gas. Het moet gemoderniseerd worden en dan maakt u een heerlijke plek voor uzelf.
Lees meer?

Horváth Ház in Sály kopen

Wijnregio Eger - Tokaj- 830 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Horváth Ház in Sály is een goed onderhouden huis. Het is eigendom van de nu gepensioneerde lerares van de dorpsschool. Het huis is zo'n 130 m² groot en u hoeft er niks aan te verbouwen of renoveren.

Dit huis in Hongarije kopen brengt u naar een rustig dorpje. Er wonen meerdere Nederlandse en Duitse echtparen en gezinnen. Het huis staat op een terrein van 830 m². Horváth Ház staat pal tegenover het gemeentehuis.
Lees meer?

Huis in Hongarije kopen: Krisztian Ház in Kács – VERKOCHT

Wijnregio Eger - Tokaj- 598 m² oppervlakte- 2 slaapkamers
Krisztian Ház in Kács is een authentiek voormalig boerderijtje. Het staat in een einddorp pal tegen het Bükk nationale park aan. Als u dit huis in Hongarije koopt, gaat u zeker van uw rust genieten.

Kács is een dorpje zonder doorgaand verkeer, veel groen, veel zuivere lucht en bedaarde, vriendelijke mensen. Het is een leuk huis, gebouwd van rotsblokken, dus goed stevig. Aan de voorkant heeft u een panoramisch uitzicht op de bossen van Bükk.
Lees meer?

Huis kopen in Hongarije: het Feri Ház in Sály – VERKOCHT

Wijnregio Eger - Tokaj- 1079 m² oppervlakte- 4 slaapkamers
Het Feri  Ház in Sály is een lekker ruim huis (130 m²). U kunt er na de koop in principe zo in. Het is net in prijs verlaagd van € 23.000 naar € 19.995.

Dit koophuis in Hongarije heeft een langgerekte tuin die tot ver achter het huis doorloopt. Er zijn achterburen, maar de achterkant is afgeschermd. Twee slaapkamers zijn op de bovenverdieping.
Lees meer?

Huis kopen in Tiszakécske – VERKOCHT

Poesta & Tiszameer- 3704 m² oppervlakte- 3 slaapkamers
Otthon Villa is een luxe vrijstaande villa met zwembad aan de rand van watersportdorp Tiszakécske. De villa is modern ingericht met een open hoekkeuken, ruime woonkamer en een royale badkamer met jacuzzi, aparte douche en dubbele wastafel.

Ook zijn er Wifi, satelliet TV, wasmachine en droger aanwezig.
Lees meer?

Maak uw dromen waar met een droomhuis in Hongarije

Een huis kopen in Hongarije kan via Hungariahuizen. Onze service “Huis kopen Hongarije” biedt u de kans om uw toekomstige favoriete plekje te ervaren voordat u een huis koopt. De overdracht van een huis vindt uiteraard pas plaats na het verhuurseizoen. Ontdek Hongarije als geweldig vakantieland en woonland. Meer dan 30.000 Nederlanders en Belgen gingen u voor.

Waarom een huis kopen in Hongarije?

 • Pensioen belastingvrij.
 • Veel lagere bijtelling.
 • Veel lagere BPM.
 • Zorgverzekering vanaf 25 euro per maand.
 • Bezoek wellness-centra en thermaalbaden vanaf € 10,00 p/p.
 • Goed (€ 10,00 p/p) uit eten in prima restaurantjes.
 • Droog en warm weer.
 • Een huis kopen in Hongarije = alles wat u nodig heeft voor een zorgeloos leven.
 • Een aantal van onderstaande huizen kunt u eerst uitproberen door ze te huren.
 • In verschillende regio’s kunnen we u in contact brengen met betrouwbare advocaten om de koop te regelen.
 • En gewoon puur en relaxed genieten van het leven, want het leven in Hongarije gaat gemoedelijk z´n gangetje.

De feiten op een rij over een huis kopen in Hongarije

Eigenaren hebben verschillende redenen om een huis te verkopen. Wij bieden ze de kans om daarvoor promotie te maken. En wij kunnen u in contact brengen met betrouwbare eigenaren en beëdigd taxateurs en makelaars, zoals Gege Makelaardij (bekend van Droomhuis gezocht). Want een huis kopen doe je niet zomaar.

Een huis kopen in Hongarije komt tot stand tussen u en de eigenaar. Hungariahuizen is daar geen partij in. Via onderstaande links vindt u meer informatie over regelgeving, koopprocedures, instanties en belastingen. We zetten de feiten over een huis kopen in Hongarije graag voor u op een rij. U kunt er geen rechten aan ontlenen en we raden u aan u goed te laten adviseren.