Zoek & Boek uw Vakantiehuis in Hongarije
Op basis van uw zoekactie hebben wij de volgende 3 vakantiehuizen in Hongarije voor u geselecteerd

Ercsi Ház in Ercsi

Boedapest en Donauknie- 4 Personen- 2 slaapkamers
Op een steenworp afstand van Boedapest gaat u super op vakantie in vakantiehuis Ercsi Ház. Lekker vrij in huis en tuin en toch dicht bij het plezier van de stad.

Wilt u het echte Hongaarse leven meemaken en de warme gastvrijheid van de Hongaren ervaren? Dan is een vakantie in vakantiehuis Ercsi Ház echt iets voor u...
Lees meer?

Nagymaros Ház in Nagymaros

Boedapest en Donauknie- 6 Personen- 2 slaapkamers
Vakantiehuis Nagymaros Ház is een prachtig plattelands huis aan de de Donau, 50 km ten noorden van Boedapest. Vanaf het vakantiehuis heeft u een geweldig uitzicht op de Pilis heuvels en het kasteel van Visegrad.

Vakantiehuis Nagymaros Ház is 100 jaar oud. De huidige Nederlands/Hongaarse eigenaren hebben het in 2015 compleet gerenoveerd. Dit vakantiehuis in Hongarije is perfect voor een vakantie in de Donauknie met uitstapjes naar Boedapest.
Lees meer?

Rozalia in Vámosmikola

Boedapest en Donauknie- 6 Personen- 2 slaapkamers
Rozalia is een typisch Hongaars dorpshuis. Het staat in het noorden van de Donauknie. Dit is een boeiend wandelgebied met unieke natuur en de historische steden Esztergom en Visegrád.

Vakantiehuis Rozalia is ideaal voor een vakantie met kinderen door de afgesloten tuin, de 4 fietsen,  trampoline en het zwembad...
Lees meer?